Over ons

Wie zijn wij?

Fysiotherapie Praktijk Groenink is een maatschap fysiotherapie. De Fysiotherapeuten staan al meer dan 30 jaar voor kwaliteit: kwaliteit in behandeling van cliënten, professionaliteit en communicatie. Iedere cliënt krijgt op een persoonlijke wijze aandacht. Naast het behandelen van algemene klachten aan het bewegingsapparaat ligt onze expertise en affiniteit bij cliënten met spanningsklachten, bij neurologische problematiek, bij lymfeoedeem en veneus oedeem, bij cliënten met lichamelijke onverklaarde klachten en bij geriatrische problematiek. Daarnaast hebben wij een valpoli en een valpreventieprogramma. Onze praktijk werkt nauw samen met een orthopedisch schoenmaker en met een orthopedisch instrumentmaker voor braces en ortheses. 

Wat is fysiotherapie?

De fysiotherapeutische zorg richt zich op de oorzaken van gezondheidsproblemen en op de gevolgen van ziekten, aandoeningen en syndromen. Het doel is de gezondheid te bevorderen met betrekking tot het bewegen in relatie tot de participatie in de samenleving. De fysiotherapeut legt de bewegings(on)mogelijkheden van de cliënt vast door middel van een vraaggesprek, inspectie en onderzoek. In de keuze van de doelstellingen van de behandeling staan de belangen van de cliënt centraal. De werkwijze van de fysiotherapeut kenmerkt zich door een bewuste, procesmatige, systematische en doelgerichte aanpak. Door deze werkwijze is de fysiotherapeut in staat zorg op maat te leveren die zinnig,transparant en toetsbaar is. 

Wat neemt u mee naar de praktijk?

  • De verwijzing, indien aanwezig, van huisarts of medisch specialist
  • Een badlaken of grote handdoek
  • Uw verzekeringspas
  • Uw identiteitsbewijs

Geen verwijsbrief nodig

U kunt zonder verwijzing behandeld worden.

Vergoedingen

Fysiotherapie Praktijk Groenink heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Fysiotherapie wordt beperkt vergoed vanuit de basisverzekering en/of uw aanvullende verzekering. Het aantal door de verzekering te vergoeden behandelingen is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Behandelingen die niet voor vergoeding in aanmerking komen, worden bij u zelf in rekening gebracht. Vraag uw fysiotherapeut om uitleg.

Verhinderd?

Mocht u verhinderd zijn, de afspraak willen wijzigen of annuleren, dan s.v.p. 24 uur van te voren daarover met uw fysiotherapeut contact opnemen om kosten te vermijden.

Fysiotherapie aan huis en fysiotherapie in de avonduren

Het is mogelijk u aan huis te behandelen. Deze fysiotherapie wordt alleen vergoed als u een verwijzing heeft van de huisarts of specialist. Daarnaast is behandeling op afspraak in de avonduren op de praktijk mogelijk.